Gå til hovedindhold

RFSU Støttekondom

Spørgsmål

Jeg er personlig hjælper hos en mand med sclerose. Han har store problemer med at få udløsning. Han har mange spasmer og er derfor ikke istand til give sig selv udløsning.

Jeg har undesøgt diverse sider med hjælpmidler på Internettet, i et forsøg på at finde noget der kunne hjælpe ham til udløsning. Jeg faldt i den forbindelse over det der står i Jeres pjece vedrørende RFSU Støttekondom - er det noget der eventuelt giver bedre følsomhed, set i forhold til et almindeligt kondom?

Jeg spørger om dette, da han har nævnt, at hans manglende evne til at få udløsning, eventuelt kan skyldes, at han ikke kan mærke noget på grund af kondomet. Han har haft sex to gange indenfor de sidste tre år, så det er derfor også forholdsvis nyt for ham igen - og der er derfor selvfølgelig mange ting der kan spille ind.

Mine spørgsmål er derfor nu, om du har et godt råd, eller ved om der var noget, der kan gøre det lettere for ham at få udløsning? For eksempel om RFSU Støttekondom giver bedre følsomhed end et almindeligt kondom? Eller om der eventuelt er et andet kondom, der giver bedre følsomhed end et almindeligt?

Det kan være jeg lige skal nævne at han tager viagra, før han har sex.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang