Gå til hovedindhold

Sagsbehandlingstid, og hvad kan jeg forvente ved forværret situation

Spørgsmål

Jeg afventer svar fra min forsikring (Codan) angående min anmeldelse af min sygdom. I mine forsikringspapirer kan jeg se, at jeg er dækket, men det er lidt svært for mig at gennemskue, hvordan de vurderer sådan en sag:

De henviser til en liste med x antal % handicap, men der står ikke noget om dissemineret sclerose? Det er kun sådan noget med øjne, fingre osv. Hvordan vurderer man, hvad udbetalingen skal være i sådan en sag, hvor der er tale om en kronisk sygdom?

Mine tanker går på, at det vil virke lidt forkert, hvis de går ind og vurderer, hvordan jeg har det nu, da det jo ikke nødvendigvis siger noget om, at min sygdom vil ligge på samme niveau resten af mit liv (jeg er 22 år).

Hvor længe skal man forresten forvente, at det tager og komme frem til en afgørelse i sådan en sag? Jeg gav Codan tilladelse til at hente sundhedsmæssige oplysninger omkring mig i november måned, og der er stadig ikke sket noget.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang