Gå til hovedindhold

Sclerose i 1996, er sagen forældet

Spørgsmål
Min stedfar er 66 år. Han var tjenestemand, indtil han fik diagnosen sclerose i 1996. Han lever nu af sin Tjenestemandspension og førtidspension. Først nu så mange år efter finder vi ud af at ved kritisk sygdom, kan man få udbetalt et engangssum. Jeg har læst, at der er en tidsfrist fra man får diagnosen til man sender sin ansøgning. Derfor er spørgsmålet: Kan der gøres noget nu? Vi blev aldrig informeret om denne hjælp. I så fald at der er noget at gøre, hvor skal så henvende os?
Jeg er nu 28 år. Men som barn fik jeg diagnosen ledegigt, som senere forsvandt. Herefter fik jeg diagnosen Lupus. Da min stedfar var tjenestemand og havde en gruppeliv forsikring, som også gjaldt mig, var jeg så her ikke også egnet til at få et engangsbeløb ved kritisk sygdom? Mit sygdom har endvidere også gjort at jeg har problemer med kredsløbet, derfor tager jeg dagligt medicin imod blodpropper. I så fald, kan jeg gøre noget?
Under min sygdom var min mor også forsikret gennem Sygeforsikring danmark, gruppe 5. Jeg ved ikke om det havde gjort nogle forskel.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang