Gå til hovedindhold

Sclerose og tilskud til behanding

Spørgsmål
Mit spøgsmål går på om der er nogen hjælpe eller tilskud til rodspidsoperationer/cystefjernelse, når det er forsaget af sclerosen?

Jeg har før jeg fik sclerose fået rodbehandlet den ene fortand efter et traume, som har givet en cyste om rodspidsen. Traumet er sket under børnetandplejen og ikke skrevet i min journal. Derfor ingen forsikringsdækning.
Efter jeg har fået sclerose, har jeg fået betændelse i den efter hvert nyt attack. Fået den rodbehandlet 3 gange mere og pencilin 6 gang. Min tandlæge er ikke i tvivl om sammenhængen med sclerosen. Hun forslår at jeg får den opereret. Og hun er villig til at skrive et brev på det til neurologen og kommunen.

Når man nu via gen-forskning har slået fast, at det er en immun-sygdom, burde man vel kunne få tilskud, som kræftpatienter og sjøgrens syndrom. Det er en øknomisk belastning med de følge udgifter der kommer med sclerosen.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang