Gå til hovedindhold

Seksuel lyst

Spørgsmål
En mærkelig ting at spørge om, men..... Jeg har i gennem et langt liv altid haft det nemt mht. sex og har aldrig haft svært ved at give kvinder orgasme (har altid haft den holdning, at begge skal have noget ud af sexlivet). Sex fylder en del hos mig i form af, at jeg gør alt for, at en kvinde skal få orgasme. Nu er det imidlertid sådan, at jeg har fundet en kæreste, som jeg godt kan lide og det er gensidigt, men hun har MS, og det betyder, at hun ikke kan (eller næsten ikke) kan få orgasme; selvom der er brugt lang tid på forspil, og der er brugt meget stimulation af skede, bryst, ryg og kæleri på andre dele af kroppen for at få den sexuelle del kan blive god. Hun er tør (tænker på de beskrivelser, jeg har læst over nettet om sclerose). Hun har smerter ved næsten alle former for indtrængen i skeden, trods brug af ørelse af anden art - erotikolie/glidecreme, spyt mm.). Hun er ikke meget for at bruge legetøj (det siger hende ikke noget). For hende er sex at kæle og bolle, hvor jeg skal komme oppe i hende, og det på en måde så hun er besat af den del og ikke føler sex er noget, hvis den akt ikke er foregået.

Mit spørgsmål er så nu.... hvordan får man et sexliv til at fungere og kan jeg hjælpe hende (for hende er det en slags besættelse, hvis jeg ikke kan/vil/har lyst til bolleri og alligevel skal det ske), så vi kan få et sexliv, som er dejligt varmt og fyldestegørende samt opfylder ønsker og behov. Vi har ikke kendt hinanden så længe, men bare at opgive og sige, at det her dur ikke - jeg synes, at kærligheden skal have en chance.

Jeg er en mand, som er rolig og hjælpsom, og som ikke har fordomme og ikke vil stoppe en ting bare fordi det er svært, men jeg er heller ikke blind for, at jeg har også behov, som jeg selvfølgelig ønsker at få stillet, bl.a. petting, masage og leg med legetøj osv; men som sagt stopper den ved hendes lyst til sex med legetøj og hendes KRAV om, at al sex SKAL slutte med samleje i traditionel facon.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang