Gå til hovedindhold

Selskabsforskelle i vurdering af méngrad

Spørgsmål

I forbindelse med et busuheld kom jeg til skade med min nakke og lænd, idet jeg blev ramt af rejselederen, da bussen bremsede hårdt op. Min el-kørestol blev kraftigt beskadiget, og jeg fik et vrid i nakke og lænd, da den uheldige rejseleder faldt ind over stolen. Efter neurokirurgisk undersøgelse vurderede busselskabets forsikringsselskab, at jeg var berettiget til erstatning efter en méngrad på 8 %. Erstatningen er udbetalt.

Min egen fritidsulykkesforsikring mener efterfølgende ikke, at jeg er berettiget til erstatning, da scannngen viser tegn på slidgigt i de ramte områder. Sagen er, at jeg efter uheldet måtte behandles med såvel morfinplastre som fysioterapi for blot at kunne fungere med de begrænsninger, som sclerosen nu engang giver. Sclerosen er klart forværret efter uheldet. Mit forsikringsselskab har sendt afgørelsen til udtalelse hos Arbejdskadestyrelsen, fordi jeg ikke er enig i deres afgørelse. Kan jeg forlange aktindsigt, da jeg ikke er sikker på, at alle oplysninger er tilgået styrelsen, bl.a. billeder af den ødelagte el-kørestol? Hvor skal jeg henvende mig for evt. at få aktindsigt? Hvor lang tid tager behandlingen i Styrelsen? Jeg finder det ejendommeligt, at to selskaber kan vurdere så forskelligt.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang