Gå til hovedindhold

Skader efter attakker

Spørgsmål

I 2011 fik jeg en syns forstyrrelse på mit højre øje. Syns forstyrrelsen varede i ca. 2 uger og var årsagen til, at jeg blev nærmere undersøgt og derefter fik konstateret MS. Jeg havde over et års tid 3-4 forskellige attacker med føleforstyrrelser o.l. Hen over denne sommer har jeg haft store problemer med mit højre øje, og ser nu rigtig dårligt med øjet. Det har gjort, at jeg i går blev undersøgt på Rigshospitalet, og har fået den nedslående besked, at mit syn er permanent beskadiget. Øjenlægerne vurderer, at skaden er opstået i forbindelse med det attack jeg havde tilbage i 2011.

Nu bliver jeg lidt urolig, for hvad med de andre attacker jeg har haft? Har jeg endnu ikke set skaderne efter dem, og kan man sige noget om hvor lang tid efter et attack, man kan komme ud for at få permanente skader? Jeg synes jo ellers, at min krop heldigvis forholdsvist hurtigt er kommet sig efter de attacker, jeg har haft. Jeg er i behandling med Gilenya, men er - ifølge øjenlægerne - ikke ramt af bivirkninger fra Gilenya i mine øjne. 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang