Gå til hovedindhold

Skadesanmeldelse til Patientforsikringen

Spørgsmål

Jeg kontaktede dig for nogen tid siden vedrørende em klage over min praktiserende læge. Jeg har nu lavet klagen og den er sendt afsted.

Jeg har endvidere besluttet at lave en skadesanmeldelse til Patientforsikringen, men er lidt i tvivl om det ville være bedst at kontakt en advokat, der kan føre denne sag for mig.

Jeg kan sagtens formulere en anmeldelse, men jeg tænker, at det er uhyre vigtigt, at få formuleret anmeldelsen bedst muligt, da det er mit indtryk, at det kan have stor indflydelse på sagens udfald.

Min påstand er, at jeg ville have haft væsentligt færre handicaps i dag, såfremt jeg var sat i behandling for 10 år siden, hvor min praktiserende læge negliserede en diagnosen på DS fra sygehuset samt en kollegas råd om at jeg blev videresendt til undersøgelse. En påstand, som jeg mener, at der ligger videnskabelig dokumentation for.

Har du et råd til mig? Eventuelt en henvisning til en advokat i Odense-området, som er vant til denne type erstatningssager?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang