Gå til hovedindhold

Skal jeg vente på alle undersøgelser

Spørgsmål

Jeg er igang med et udredningsforløb, for at få afklaret hvorvidt jeg har sclerose eller ej.

Jeg havde synsnervebetændelse i juli 2008, hvilket kom igen i oktober. Jeg blev derfor sendt videre til neurologisk afdeling, for videre forløb.

Jeg har, på nuværende tidspunkt, fået foretaget både VEB og SEP, som begge viser at der er noget galt, men min spinalvæske og MR-scanning fra december viser ikke noget.

Efter nytår fik jeg "gummiben" i venstre ben, døjede med at styre det, og blev indlagt den 7/1-09. Hele den sidste uge har jeg desuden haft utroligt meget prikken og stikken i både fødder og hænder, samt i munden, hvor jeg føler at jeg er lidt følelsesløs i ganen og derfor døjer med at tale rent. Min højre side af ansigtet hænger også en smule.

Jeg er nu sendt hjem på orlov, på grund af ventetid til en MR-scanning med kontrast.

Jeg føler mig utryg og kunne godt tænke mig at vide, om det virkelig kan være så svært at diagnosticere sclerose? Skal der desuden være noget i spinalvæsken og på MR-scanningen, før man kan sige at det er sclerose?

Jeg er testet for borelia og de andre ting de kan se i spinalvæsken, men der er ikke noget.

Det har hidtil været et langt forløb, og jeg har været tiltagende træt, og har brug for meget hvile.

Det skal måske også siges, at jeg ikke har fået foretaget nogen ny lumbalpunktur, så den der foreligger. er fra starten af december 2008.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang