Gå til hovedindhold

Skal mit attak behandles?

Spørgsmål
Jeg har haft attakvis sclerose siden 1998 med perioder med mange attaks, hvorefter det går i dvale igen.

Jeg fik i juni 2010 et attak på ryg og mave (hypersensitiv hud) så jeg ikke kunne holde ud af have tøj på, og samtidig havde jeg ikke meget følelse.
Jeg kom til forvagten, der sagde at man ikke behandlede føleforstyrelser med Solumedrol (da jeg ikke tåler piller).

Jeg var til kontrol hos overlægen for 14 dage siden, der sagde at jeg burde have fået Solumedrol da attaket er i ryggen, og når det er bælteformet heler det ikke ordentligt op.

Jeg har nu et nyt attak - det føles som om jeg går på vand - jeg har ingen følelse fra hoften og ned og ingen reflekser under fødderne. Jeg er naturligvis nervøs for om denne aktivitet fortsætter, og jeg kan ikke finde ud af om jeg burde kontakte scleroseklinikken, for at blive behandlet med Solumedrol.

Jeg har ikke tidligere prøvet Solumedrol, og jeg er ikke meget for behandling men overvejer det nu. Jeg har kun 1 gang siden 1998 taget imod behandling, jeg vil normalt hellere se tiden an end få alle bivirkningerne - men med en krop som føles som min gør lige nu, bliver man desperat... hvordan ved jeg om det er fornuftigt at blive behandlet- og vil de overhovedet hjælpe hvis det kun er "føleforstyrelser mv.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang