Gå til hovedindhold

Skimmelsvamp og MS

Spørgsmål

Jeg har haft attakvis sclerose i 2 1/2 år nu. Jeg danner antistoffer for det forskellige medicin jeg har prøvet, hvad kan være oversagen til dette? Jeg har prøvet Extavia, Tysabri, Gilenya men ikke noget af det har effekt på mig.

Jeg har en mistanke om, at jeg har skimmelsvamp i min bolig, som selvfølgelig skal undersøges. Jeg flyttede ind for ca. 3 år siden, og ved at der tidligere har været skimmelsvamp angreb i boligen, og jeg begyndte at blive syg ca. 1/2 år efter jeg flyttede ind.

Så hvis der stadig er skjult skimmelsvamp i min bolig, kan dette så være oversagen til at jeg danner antistoffer for det forskellige medicin, og måske har udløst min sclerose? Ifølge mine MR-scanninger skulle der ikke være nogen årsag til at min gangfunktion er så dårlig, som den er nu, så jeg tænker om det eventuelt kan være skimmelsvamp, der kan spille et pus med det hele?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang