Gå til hovedindhold

Skyldes min svimmelhed MS

Spørgsmål

Jeg er lidt usikker omkring svimmelhed i forbindelse med MS. Derfor skriver jeg nu her, i håb om at blive lidt mere klar på det.

Jeg var til halvårligt tjek i går, på sygehuset. Jeg fortalte lægen, at jeg føler en generel ubalance og oplever svimmelhed flere gange i løbet af en dag. Derudover beskrev jeg også, at jeg har haft to perioder hvor svimmelheden har været konstant - det var ligesom at sejle rundt - det vil sige mere voldsomt end normalt.

Måske skal jeg, i denne forbindelse, lige nævne at jeg har mistet 80% af syn på venstre øje, så jeg er vant til en vis utilpashed på grund af synet.

Lægen mente ikke at svimmelheden kunne være et attak eller være en daglig del af min MS. Det har gjort mig forvirret, da jeg tidligere har kontaktet MS-afdelingens sygeplejerske, som mente det muligvis var et attak, når det nu netop føltes værre end normalt.

Begge gange er det også gået tilbage til det "normale" igen.

På Scleroseforeningens sider læser jeg også om svimmelhed, hvor jeg kan se ligheder med mine oplevelser. Jeg håber derfor at I vil svare mig på, om eventuel svimmelhed/forværring kan skyldes MS?

Jeg har fået tjekket blodtryk samt mine ører, og her var intet at se.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang