Gå til hovedindhold

Skyldes mine symptomer sclerose

Spørgsmål

Jeg er 54 og har haft sclerose i mange år, som dog først blev opdaget i 2010. Og har f.eks aldrig nogensinde hovedpine. Men i aftes blev jeg meget forskrækket over, at jeg ikke kunne finde de rigtige ord, men sagde noget forvrænget sludder! Og i nat dukkede en skærende hovedpine op og var så voldsom, at jeg vågnede af det midt om natten.

Tog et par Pamol, som dog ikke hjalp og sad op resten af natten, fordi hovedpinen var alt for smertende til at jeg kunne ligge ned. Hér til morgen er hovedpinen der stadig, men slet ikke i den forfærdelige styrke som i nat. Det skal tilføjes, at jeg i øjeblikket holder pause med sclerose-medicin. Hvor jeg i godt to år fik Tysabri, som virkede perfekt på mig, men det blev stoppet, da jeg ikke kunne tåle det mere. Startede så på Gilenya i foråret, men fik øjeblikkelig hjerte-smerter, og medicinen blev stoppet øjeblikket. Jeg har været under konstante kontroller siden, som dog er stoppet nu. Men jeg er meget bekymret over, hvad talebesværet og hovedpinen kan skyldes.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang