Gå til hovedindhold

Smerter efter synsnervebetændelse

Spørgsmål

Jeg fik for ca. et halvt år siden konstateret synsnervebetændelse på mit højre øje. Mit syn blev med det samme en smule sløret på øjet og har været det lige siden. Under hele forløbet har det dog aldrig gjort ondt i øjet på noget tidspunkt. Men nu - et halvt år senere - er det pludselig begyndt at jage i øjet, når jeg bevæger det hurtigt fra side til side. Har du nogen idé om, hvorfor?

Det skal måske lige siges, at jeg i månederne efter, jeg fik konstateret synsnervebetændelsen har været
først til neurolog og siden har fået MR-scannet både hjernen og hele rygsøjlen. Der har intet unormalt været at se på disse resultater, så min neurolog har altså afvist enhver snak om sclerose.

Min øjenlæge siger også, at man ikke kan gøre noget ved synsnervebetændelsen og at han derfor ikke ser nogen grund til yderligere konsultationer.

Alligevel kunne jeg godt tænke mig at vide, hvorfor disse jag pludselig kommer nu, så længe efter? Og om det kan betyde en forværring for mit syn?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang