Gå til hovedindhold

Smerter i armen

Spørgsmål

I dag oplevede jeg at støde en nerve i min hånd. Alle har vist prøvet det, at man kan få et "elektrisk stød" når vi støder albuen eller knæet på en bestemt måde. I den sidste tid har jeg dog oplevet dette i forbindelse med at jeg bruger hænderne.

I dag resulterede det, som sagt, i at jeg slog håndfladen ned på en kant (blød) og så fik jeg altså et stød der næsten slog mig omkuld. Det gik op til albuen og så begyndte min hånd at brænde strålende ud fra ringe- og lillefinger-området. Det gjorde så ondt og jeg var ikke i stand til at udholde det. Følelsen fortsatte i ½ minut men begyndte så at klinge af.

Jeg vil nu spørge, om videnskaben har en forklaring på den brændende fornemmelse? Kan det desuden have skadet mine nerver i hånden permanent?

Som du måske kan regne ud, så snurrede det mærkeligt i mine følelsesløse fingre flere timer efter. Jeg får også nogle brændende sekundlange stik forrest på skulderen, som om at hele armen er lidt øm. Lige nu er funktionen ok, men skal jeg regne med at der er sket en skade, som viser sig om 2-3 uger (mine skader viser sig efter et attak, efter 2-3 uger)?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang