Gå til hovedindhold

Smerter i armene, er det sclerose

Spørgsmål

Gennem de sidste 4 år har jeg levet med smerter og mistet kræfter i den ene arm, og har for nyligt fået smerter i den anden.

Trætheden - som aldrig aftager på trods af 10 timers søvn og de psykiske mén. Det var både skræmmende men også befriende at læse om på jeres hjemmeside. Min mand kom med denne side til mig i går, og jeg har grædt lige siden. Grædt fordi det er så rammende, og grædt fordi jeg ikke vil være syg. Jeg vil helst klare mig dag for dag uden at tænke på i morgen. Sådan er strategien indtil nu.

Men bortset fra det, hvordan kommer man så videre? Jeg har ikke nogen læge, da vi flyttede for 4 år siden og kun har en ung vikar læge. Har tænkt på om jeg skal ringe til min gamle læge, som har kendt mig hele livet. Min kiropraktor har længe sagt jeg skal få en henvisning til en neurolog. Er det der jeg starter?

Hvad hvis jeg har sclerose og ikke får fundet ud af det? Altså bare fortsætter som nu. Jeg har jo holdt så længe så kan vel også fortsætte? Er det nødvendigt at få diagnosen? Jeg er selvstændig og har ikke ret til noget økonomisk på nogen måde, hverken dagpenge sygedagpenge osv. så på den måde er det irrelevant. Jeg vil, diagnose eller ej, altid skulle klare mig selv.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang