Gå til hovedindhold

Smerter i benene 2

Spørgsmål
Jeg er 56 år og fik konstateret sclerose for ca. halvandet år siden. Jeg får ingen medicin, da min læge synes at vi skal gemme "krudtet" til senere. Jeg har haft smertejag i mit venstre underben, men det er til at acceptere. Derudover har jeg lidt meget af træthed.

For et halvt år siden fik jeg konstateret lungekræft. Øverste højre lungelap blev fjernet ved operation og jeg fik efterfølgende kemobehandling, som blev afsluttet for ca. 2 måneder siden. Jeg er nu megatræt og har mange smerter i ,begge mine underben.

Jeg går til træning et par gange om ugen hos fysioterapeut.

For at dulme smerterne fra operationen får jeg stadig smertestillende: Gabapentin 600 mg om dagen, Contalgin 10 mg om dagen og Brufen Retard 1600 mg om dagen.

Mit spørgsmål er, om jeg kan forvente at smerterne i benene forsvinder, når jeg er på et tidspunkt trapper ud af den smertestillende medicin, eller om jeg måske nu skal til at i gang med scleosemedicinen?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang