Gå til hovedindhold

Smerter i benet efter Botox

Spørgsmål
Jeg fik konstateret sclerose i 2001 og sidder i kørestol, men har haft lidt stå- og gåfunktion. Jeg får botox sprøjtet ind i mine lægmuskler hver 3. måned, hvilket også har været en god hjælp for mig.

I januar måned fik jeg det imidlertid sprøjtet ind igen - denne gang i min højre hasemuskel (uden min samtykke) - hvilket har resulteret i at jeg ikke kan stå og har mange smerter når jeg får hjælp til at stå oprejst. Benet vil gerne "knække" under mig og jeg har fået svært ved at strække benet.

Jeg har så været oppe og få botox sprøjtet ind igen, hvor lægen oplyste mig, at han ikke mener at det kan være botoxens skyld, at jeg har fået disse problemer - også selvom at jeg oplyste ham om, at smerterne kom samme dag som han havde sprøjtet mig og at forløbet har gået som når man for botox (det vil sige, at det stiger og så falder igen).

Så er mit spørgsmål til jer: Er det botoxen eller et mærkeligt attak, der forårsager det jeg her har beskrevet?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang