Gå til hovedindhold

Smerter i knæene

Spørgsmål
Jeg har lige læst på hjemmesiden, at medicin mod depression og epilepsi også bruges mod de føleforstyrrelser nogle mennesker med sclerose har.
Der er nævnt en masse indholdsstoffer og mærker, som jeg ikke kender. Men jeg har i mange år været i behandling hos en psykiater, der med stort held ordinerede Lamictal til mig. Egentlig et middel mod epilepsi, men også virksomt mod depression, hvorefter jeg prompte fik min oprindelige personlighed tilbage. Jeg får 300 mg dagligt.

Med hensyn til min sclerose har jeg trods ihærdige forsøg aldrig fået min nøjagtige diagnose at vide, men jeg gætter selv på, at det er den sekundære progressive type. Udover at jeg pludselig totalt mistede min korttidshukommelse for ca. 12 år siden, fik jeg i 2007 tiltagende føleforstyrrelser i først fødder, og over en årrække også lægge og hænder. Indenfor det seneste år er det af og til "kravlet" op i knæene, så jeg ikke kan stå og gå ret længe ad gangen.

Jeg tænker om en større dosis Lamictal kan afhjælpe mine seneste gener - tunge og trætte ben og knæ der gør ondt.
Jeg måtte i sommer ty til krykker i en periode, og er selvsagt bange for, om jeg ender i kørestol.
Jeg vil være rigtig glad for et svar, da jeg har taget Copaxone i et år, men stoppede for et lille år siden, da jeg ikke synes det hjalp mig.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang