Gå til hovedindhold

Smerter i lårmusklerne

Spørgsmål

Jeg har nu to gange haft meget voldsomme smerter i lårmusklerne. Sidste gang blev jeg næsten indlagt, fordi vi troede at det var et attak (udover smerterne i lårmusklerne var der også nogle andre symtomer).

Jeg har nu mødt en person, som "tit" mødte sklerosepatienter, med smerter i for eksempel lårmusklerne. Disse sklerosepatienter fik at vide at smerterne blev forårsaget af muskelgigt eller muskelbetændelse.

Nu er mine spørgsmål så: Hvordan behandles dette? Opstår det på grund af overbelastning, eller? Kan det testes i en blodprøve?

Lige nu, har jeg den opfattelse at når jeg træner får jeg ondt - det gør jeg ikke, hvis jeg ikke træner. Nu er er det så jeg tænker, om jeg så overhovedet gider træne mere, eller om jeg bare skal kapitulere og overgive mig.

Det ligener mig normalt ikke, at have det sådan, men det er jo bestemt heller ikke godt at have så ondt, at jeg ikke kan tage et skridt uden smerter, samt at det alt skulle gå på trapper pludselig bliver fuldstændigt uoverskueligt.

Hvad vil du råde mig til?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang