Gå til hovedindhold

Smerter i ryggen

Spørgsmål

Jeg har multipel sclerose. Har haft 3 attaks sidste år. Er i behandlingen med Avonex. Har haft periodevis meget ondt i ryggen (øverst) - lige som om, at der er et stort tryk inde i musklerne (eller musklerne kan ikke give slip igen), som jeg ikke kan hvile væk og indimellem få jeg nogle væmmelige jag af sek. varighed. Dette har jeg nogenlunde kunnet holde nede med akupunktur og kiropraktor. Men det er desværre blevet meget værre, er blevet MR-skannet for diskopolaps.

Da en lymfekirtel under højre arm også er irriteret og trækker ned langs min arm (smerte), kan det godt værre et attak eller er det den forsinket afsending fra rygmarven til muskler, som er meget dårlige, og kan det blive bedre igen, og er der noget som jeg kan gøre? Det skal siges, at når smerterne er stærke, får jeg også lettere trykkende fornemmelse i brystkassen foran.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang