Gå til hovedindhold

Smerter i vristen

Spørgsmål

Igennem længere tid har jeg haft sclerose-smerter i vristen på højre fod. Jeg prøvede først Gabapentin til at tage smerterne, men det gav for mange bivirkninger. Nu prøver jeg Noritren, men det har endnu ikke taget smerterne efter flere måneder, hvor meget Noritren er det forsvarligt at tage? Eller er der måske andet jeg kan prøve? Medicinsk cannabis skulle være en mulighed. Men hverken min sclerose læge eller min praktiserende læge vil udskrive recept på medicinsk cannabis på nuværende tidspunkt med den nuværende viden. Er der mon andre læger, jeg kan henvende mig til?

Rygsmerter er vel heller ikke ualmindelige ved sclerose? Men mine smerter i ryggen ligner ikke smerterne i foden. Smerterne i foden er der næsten kun om aftenen, mens smerterne i ryggen kan komme i løbet af natten og være værst lige inden, jeg står op. Når jeg har været oppe et stykke tid forsvinder smerterne gradvist og kan komme igen i løbet af natten. Kan det være sclerose smerter?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang