Gå til hovedindhold

Snyder jeg forsikringsselskabet

Spørgsmål

Jeg fik her i starten af maj 2013 diagnosen sclerose. En bekendt gjorde mig opmærksom på, at jeg via min gruppelivsforsikring sikkert har en “kritisk sygdoms” dækning. Jeg tegnede forsikringen i december 2007 og startede betaling 1. januar 2008.

Jeg blev gravid med mit første barn i oktober 2007, og lidt henne i graviditeten begyndte to af mine fingre at sove en gang imellem, samtidig summede det lidt i mine ben, når jeg bukkede nakken. Jeg tænkte, at jeg måske bare havde ligge forkert og sovet på armen. Jeg gik selvfølgelig til lægen, der mente der kunne være tale om graviditets gener eller måske en diskusprolaps, og derfor sendte mig videre til en neurolog. Det skal siges, at jeg har døjet med lidt dårlig ryg, og til forsikringen har jeg oplyst, at jeg tidligere havde været til kiropraktor. Jeg var første gang til neurolog i februar 2008, der mente jeg kunne have en nerve i klemme i hånden. Dette blev undersøgt, og det havde jeg ikke. Neurologen ville efterfølgende gerne MR scanne mig, men jeg afslog da jeg var bekymret for mit ufødte barn.

Efter fødslen valgte vi at flytte til den anden ende af landet, og vi fik et barn mere, så en smule summen i fingrene røg i baggrunden. I 2012/13 ændrede symptomerne sig en del, og jeg valgte at søge læge igen, der også mente at jeg havde nogle nerver i klemme og skulle til fysioterapi. Dette gav ikke noget resultat, og jeg blev igen henvist til en neurolog, som ikke mente jeg havde nogle objektive tegn på sygdom i nervesystemet, men valgte at sende mig til MR scanning for helt at kunne udelukke det. Jeg blev scannet i april 2013 og fik diagnosen i maj 2013.

Inden da har jeg ikke vidst noget som helst om sclerose, eller hørt nogen læger tale om dette i forbindelse med mine symptomer. Set i bagklogskabens lys må det have været sclerosen, der er startet allerede dengang jeg troede at jeg havde sovet på min arm. Skulle jeg have haft oplyst at to af mine fingre sov en gang imellem til forsikringsselskabet? Jeg er rædselsslagen for at forsikringen tror jeg vil snyde dem, men jeg synes også det er ærgerligt ikke at benytte forsikringen, når jeg nu har den, så jeg vil blive rigtig glad for et svar fra jer.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang