Gå til hovedindhold

Søvn vanskeligheder

Spørgsmål

Jeg har store søvn vanskeligheder, som har stået på igennem flere år. Jeg har forholdsvist "nemt" ved at falde i søvn om aftenen, men vågner op igen efter 1½-2½ timers søvn og har svært ved at sove igen. Jeg sover ikke om dagen. Min praktiserende læge har været med indover hele tiden, og jeg har også prøvet flere ting af bl.a. sovemedicin og Melatonin. Jeg er ved at være desperat for at genfinde min gode søvn igen som en holdbar løsning. Melatonin fik jeg nervesmerter af, så det er ikke en løsning for mig.

Har I nogle gode råd evt. naturmedicin til natten, som går i tråd med Tysabri. Jeg tænker selv på Baldrian, med ved ikke, om der er nogle kontraindikation forbundet til sclerosen, og den medicin jeg tager (Tysabri)? Jeg har prøvet alt fra mindfulness, yoga, varme bade, begrænset lys om aften, kølig soveværelse men uden held.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang