Gå til hovedindhold

Spørgsmål angående dækning, når arbejdet stoppes

Spørgsmål

Jeg er i oktober måned 2008 blevet opsagt fra mit arbejde, med fratrædelse 30.04.09. I mellemtiden har jeg så, i december 2008, fået konstateret sclerose.

Jeg har, via arbejdet, en pensionsordning med forsikringsdækning for tab af erhversevne. I den forbindelse har jeg en række spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med:

1. Hvis jeg ikke får andet arbejde, hvad gør jeg så med dækningen? Kan den videreføres selvom jeg ikke er i arbejde? Eller hvis jeg ikke vidrerfører den, vil jeg så være dækket, da det er sket da jeg betalte til den?

2. Hvad nu hvis jeg ikke kan opretholde samme løn, på grund af scelrosen, er der så nogen mulighed for at bliver dækket delvist ind via denne?

3. Vil dækningen blive forholdsvist mindre, hvis jeg får mindre løn, for eksempel på grund af sclerosen? For så kan jeg måske komme i situationer, hvor det ikke kan betale sig at arbejde?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang