Gå til hovedindhold

Stevia og honning

Spørgsmål

Det er efterhånden kendt at almindeligt sukker ikke er godt for sclerosepatienter, da det kun tilføre energi og ingen næringsstoffer til kroppen, og at sukker sågar kan fremme inflamation i kroppen. Jeg kunne med stor interesse læse på hjemmesiden at stevia måske kunne være et godt alternativ, men er så interesseret i hvordan man i så fald doserer stevia, da det jo søder så meget mere end almindelig sukker. Derud over vil jeg rigtig gerne høre, hvad I mener om honning som sødemiddel til sclerosepatienter, idet honning jo indeholder mange mineraler og sporstoffer som er vigtige for kroppen, og som måske derfor kan gøre honning til en gavnligt fødevare for sclerosepatienter.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang