Gå til hovedindhold

Støtte til bil og særlig indretning

Spørgsmål

Jeg er i den situation, at min bil (kassebil) er så brugt efter 8 år, at det vil koste mellem 50.000 og 100.000 kr. at reparere den, så den kan gå igennem syn. Jeg har overvejet, om jeg skulle søge en ny bil. Jeg har haft 3 handicapbiler bevilliget af min kommune, som trivselsbiler, og jeg har af min ergoterapeut fået den opfattelse, at det vil være svært for mig at få bevilliget en ny trivselsbil.

Jeg har meget brug for min bil, jeg har en BPA-ordning og er afhængig af, at mine hjælpere kan transportere mig i forhold til det handicappolitiske arbejde jeg har i DH og handicaprådet i den kommune, hvor jeg bor. Jeg bruger også bilen til diverse sociale arrangementer, samt besøg hos familie, børn og børnebørn.

Jeg er i den heldige situation, at min far har tilbudt mig at købe en kassebil til mig, og mit spørgsmål er derfor: hvis han køber denne nye kassebil, kan jeg så søge kommunen om etablering af lift, fastspænding af kørestol og lignende? Eller er det ikke muligt?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang