Gå til hovedindhold

Styring af computer mus

Spørgsmål

Jeg skriver til jer på vegne af min hustru som efterhånden er blevet så svag, at hun ikke længere kan spille kabale på sin computer - den eneste interaktive aktivitet hun har tilbage. Hun har et joystick til styring af musen, som vi har lånt af kommunen for mange år siden. Det har været en meget stor hjælp og glæde, men nu kan hun ikke bruge den længere, idet hun efterhånden er blevet så svag, at hun ikke har kræfter, og ikke kan styre sine hænder til at manøvrere joysticket.

Har I erfaring med andre måder at styre musen på? Jeg har set på nettet, at der er en måde, man kan styre curseren som kan manøvreres ved hjælp af hovedets bevægelser (optisk), og et andet system som man kan styre ved hjælp af ansigtsbevægelser (hagen). Oven i det hele er min hustru noget dement, og alt skal være simpelt at bruge.

Da det er den eneste måde hun efterhånden kan underholde sig selv på, er jeg interesseret i at finde ud af, om det er noget Scleroseforeningen har erfaring med?  Er det noget I tror man evt. kan overtale kommunen til at udlåne, eller er det noget man selv skal købe?
 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang