Gå til hovedindhold

Styrketræning 2

Spørgsmål

jeg er begyndt at styrketræne i et fitnesscenter igen efter en meget lang pause, hvor jeg har været syg og ikke rigtig har kunnet tåle at træne, andet end lidt lette pilatesøvelser, yoga og små cykkelture. Nu vil jeg gerne se om jeg kan genvinde noget af styrken i min høire side, som er nedsat (deraf styrketræningen).

For at styrketræningen skal have nogen effekt er man jo nødt til at tage godt fat. Jeg har fået anbefalet 10RM x 3 pr. øvelse, og tager lidt mindre end dette. Jeg syntes dog at jeg, både på træningsdagen og dagen efter, oplever større udtrætning. Ikke forstået på den måde at jeg er træt, men ved at jeg bliver hurtigere træt i både arme og ben, samt at disse føles tungere.

Er dette et tegn på at jeg ikke længere kan tåle at styrketræne, eller er det måske bare begynder-vandskelligheder efter den lange træningspause på næsten et år?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang