Gå til hovedindhold

Svært fysisk handicap eller progressiv sygdom

Spørgsmål

Jeg har haft sclerose i 4 1/2 år - stadig kun med det ene attak, der startede det hele. Trætheden har dog gjort mig til pensionist. Jeg må spare krudtet, sådan at jeg har overskud til mine to børn, som jeg er alene med.

Jeg har prøvet et løbeprogram til almindeligt utrænede mennesker men har mistet motivationen, da det nu tærer i stedet for at opbygge energi. Det var kun tre uger inde i forløbet, at det gik galt; i starten var der mærkbar, positiv forandring, hvilket dog altså ikke er tilfældet længere.

Jeg kunne rigtig godt trænge til hjælp, med at tilrettelægge et passende program. Eventuelt på et motionscenter. Dette er økonomien imidlertid ikke rigtig til og min praktiserende læge mener ikke at jeg er berettiget til gratis fysioterapi, på grund af at jeg ikke bruger hjælpemidler eller har balanceproblemer.

Mit spørgsmål: Kan det passe, at man kun kan få hjælp til at reparere og ikke forebygge?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang