Gå til hovedindhold

Svært samarbejde med kollega

Spørgsmål

Jeg har et spørgsmål der går på, om det påvirker min sclerose, at jeg er utryg ved en person, som jeg dagligt sidder overfor på kontoret? Jeg er 50 år og fik konstateret sclerose (sekundær progressiv) i november 2007, og går nu noget ringere end jeg gjorde for et halvt år siden.

Jeg har arbejdet sammen vedkommende som jeg er utryg ved, i 12 år. Han har dårlige dage, hvor jeg kan mærke allerede når vi siger godmorgen, at det er en af de dage. Det giver sig udslag i at han retter på mig samt andre, og lyder irriteret uden at jeg ved hvorfor. Han stiller høje krav til sig selv og andre.

Vi er kun 3 personer på arbejdspladsen, og den 3. person har også problemer med vedkommende. Vedkommende fortæller jævnligt om andre personen, han har haft konflikter med.

Jeg er en stille pige, men har flere gange forsøgt at snakke med ham om problemet, men han afviser det blot, og sidste gang jeg forsøgte blev han noget højrøstet over det. Jeg har snakket med en psykolog om det, men har det stadig ikke ret godt med at sidde overfor ham.


Min forgænger sagde op netop på grund af vedkommende. I den forbindelse valgte bestyrelsen som ansatte mig, så bestyrelsen skulle være min overordnede i stedet for vedkomende.

Nu hvor jeg ved, at jeg har sclerose prøver jeg at finde ud af, om jeg hurtigere vil få det dårligt, hvis jeg bliver på arbejdspladsen, og vil derfor gerne høre din vurdering af situationen.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang