Gå til hovedindhold

Svimmelhed og trykken i hovedet

Spørgsmål

Min frustration går på, at jeg ikke kan "nå igennem" til min tilknyttede læge.

Jegg har siden 1997 sagt at jeg havde sclerose, men er altid blevet ignoreret af mine læger - i juli 2008 fik jeg så diagnosen.

Mine spørgsmål går nu på: Hvad betyder det, at jeg ikke har fået medicin i de mellemliggende år, hvor jeg jævnligt har haft attacks?

Jeg ar til kontol på hospitalet i sidste uge, og, ifølge min læge, har jeg det fint. Min virkelig er dog en lidt anden: Jeg ikke kan går mere end ca. 50 meter, før trykket i mit hoved bliver så voldsomt, at jeg ikke kan se og ofte falder omkuld. Jeg har det konstant som om der sidder en styrthjelm, som er en størrelse for lille, omkring mit hoved.

Jeg kan ikke gå alene på gaden, kan ikke handle ind, kan ikke deltage i sociale arrangementer og så videre. Kort sagt, er der nærmest ikke det jeg kan magte.

Min læge og den sygeplejerske jeg har fået tildelt, siger, at sådan er det at have sclerose, at intet kan gøres og at jeg bare må leve med evig svimmelhed.

Jeg kender mange sclerosepatienter, men ingen af dem har, som jeg, været svimle 8 måneder i træk, med en konstant trykken i tindingerne.

Jeg spekulerer nu på, om det er en fejldiagnose? Jeg har prøvet alle mulige alternative behandlere - akkupunktur, zoneterapi, massage, magnetmåtte, Cranio Sakral terapi - for at se om de kan fjerne "hjelmen", men intet hjælper.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang