Gå til hovedindhold

Svingende humør

Spørgsmål

Jeg fik min diagnose i oktober måned i år. Jeg er blevet undersøgt hos en neuropsykolog og alt var fint, på nær en smule problemer med overblikket.

Grunden til at jeg skriver her, er at jeg ikke ved hvor/hvem jeg skal tale med om de problemer jeg har, med min psyke. Jeg har det bare så psykisk dårligt, nogle gange, og græder, for eksempel, hvis min mand spørger til mig. Jeg synes alt er galt, men ved også at det i morgen måske er het omvendt og så synes jeg måske at alt er godt igen.

Mine humørsvingniger har stået på i flere år. Jeg har også været ved min egen læge med problemet - dog uden at komme videre med det.

Da jeg så fik diagnosen, efter at jeg oplevede føleforstyrrelser i ben og fingre, er jeg kommet til at tænke på, om min sclerose er skurken der giver mig disse psykiske problemer?

Det er ikke så rart at tænke tilbage, på hvad mine børn og mand har måtte stå model til.

Jeg ved ikke, om du kan gøre mig klogere på det, men jeg håber du kan sige lidt om det. Jeg er klar over at bekymringer og trætheden gør det værre, men jeg tror altså ikke kun det er derfor.

Kan jeg mon få hjælp, til at få løst op for det, et eller andet sted? Jeg har tænkt mig at spørge på scleroseklinikken, men som det også var svært at gå til min egen læge med problemet, er det også svært at få det sagt der.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang