Gå til hovedindhold

Sygdom og børns bopæl

Spørgsmål

Jeg er en kvinde på 29 år, der har haft sclerose i 11 år. Jeg er i den situation, at min mand meget pludseligt har valgt at han vil skilles. For at gøre en lang historie kort, så havde han en affære med en gift kvinde (som nu også skal skilles fra sin mand), og der er en stor vrede mellem os - vi kan faktisk overhovedet ikke kommunikere med hinanden.

Mit spørgsmål er nu: Hvordan nu med børnene? Vi har to drenge på 4 og 8 år, som vi hver har en uge ad gangen - bortset fra om tirsdagen, hvor de er hos den anden.

Hvis jeg derudover skal fortælle lidt, jeg forestiller mig er af relevans, så kan jeg fortælle følgende: Jeg arbejder ikke, men ellers fungerer jeg relativt godt. Jeg bliver hurtigere træt end andre, og jeg kan for eksempel ikke løbe en tur, men ellers fungerer jeg. Han har et ganske almindeligt job fra 8-16, og er rask.

Hvordan vil du vurdere mine chancer i en sag om forældremyndighed? Jeg ønsker en 9/5 ordning, så de har deres base hos mig.

Jeg er rædselsslagen ved tanken om, at han får børnene på grund af min sclerose.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang