Gå til hovedindhold

Sygedagpenge

Spørgsmål

Jeg har haft en delvis sygemelding siden august, og blev til min kontrol i december adviseret af lægen til at fortsætte med det, indtil der var bedring eller muligvis en fast nedsættelse i tid blev aktuelt. Mit helbred har været noget skrantende, og på tidligere forløb kan jeg mærke at min krop er lidt nedbrudt.

I januar fik jeg så en ny scanning for at bese status. Der var ingen aktivivtet, og lægen skriver uden videre at jeg kan starte op på tidligere vilkår indenfor de kommende uger. Det kan jeg ikke. Jeg taler med min sclerosesygeplejerske igår og har sendt korrespondancen fra kommunen til hende, der ligesom jeg er lidt uforstående overfor denne udmelding. Her afventer jeg svar.

Min arbejdsplads kender mig og min arbejdsmoral. Jeg har været ansat i snart 17 år, og de har altid været på pletten. Min chef sagde igår, at hun principielt var ligeglad med hvad kommunen sagde, vi havde fundet frem til det der virkede nemlig nedsat tid. Min arbejdsplads taber jo penge, når kommunen lukker kassen, så jeg er lidt splittet mellem, hvordan jeg gør det rigtige for mig og samtidig tilgodeser en god arbejdsplads?

Kommunen lukker nok dagpengesagen på baggrund af lægens udtalelser. Jeg kan ikke helt læse udfra brevet, om jeg bare skal tage kontakt til min jobkonsulent for evt. at få nedsat arbejdstid, eller om jeg skal afvente den årlige samtale?

Jeg har også sendt en mail til socialrådgiver Janni Jensen i håb om, at hun kan nå at se på min sag inden indsigelsesfristen til kommunen der er på mandag?
 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang