Gå til hovedindhold

Symptomer - bliver afvist på scleroseklinikken

Spørgsmål

Jeg havde mit første attak i 2010, og fik diagnosen efter mit andet attak i 2014. Begge ramte mig på synet, først dobbeltsyn derefter føltes øjnene som om de var låst fast i hovedet, og jeg har nu oplevet dobbeltsyn igennem den seneste uges tid, hvilket har gjort mig svimmel.

Min lokale scleroseklinik vurderer ikke symptomerne til at være grundlag nok for behandling, og jeg blev efterfølgende henvist til egen læge for at få kontrolleret infektionstal og en urinprøve. Begge blev testet, og jeg havde intet nævneværdigt i kroppen som skulle forårsage et psudoattak som neurologisk afdeling vurderede.

Jeg kan læse, stå og gå - dobbeltsynet forsvinder når jeg holder mig for det ene øje, og synsforstyrrelsen er værst, når jeg foretager hurtige bevægelser med hovedet eller skal fokusere i længere tid. Det er derfor ikke en konstant forstyrrelse, men svimmelheden sidder i kroppen og gør det hele lidt tungere og giver hovedpine, når øjnene skal overanstrenges.

Jeg blev bedt om at vende tilbage til neurologisk, hvis symptomerne blev værre, men som tingene stod var de ikke villige til at give mig en behandling. Jeg skriver nu med håb om et godt råd, da jeg har været sygemeldt, men føler mig meget skyldig over ikke at kunne lave mit arbejde eller have en normal dag.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang