Gå til hovedindhold

Tager mor sin sygdom alvorligt nok

Spørgsmål

Min mor fik konstateret MS i 2011, efter længere tids sygdom. Mit spørgsmål er nok flere sammenhængende spørgsmål, jeg er lidt i vildrede. Hun bliver hurtigt træt, selvom hun får sine "pep-piller". Er det normalt? Hun er af den gamle skole, som så ikke vil tage medicin, med mindre det virker. Så hun er skeptisk overfor dem. Jeg mener jo at hun bør tage dem uanset.

Hun glemmer ofte rigtig mange ting. Nogle dage er værre end andre. Vil det bare blive værre og værre? Jeg er bange for, at hun ikke selv vil indse, hvor syg hun er. Det virker som om hun er i en form for benægtelse. Og hun vil nok mene, at det er vi andre der overdramatiserer. Og det bekymrer mig, da jeg har 2 mindre søskende, der stadig er hjemmeboende og afhængige af hende. Og jeg og mine børn vil jo selvfølgelig også gerne have så meget ud af hende som muligt. Jeg må nok sige at det er en lumsk sygdom. Når man ikke rigtig ved hvilken tidsramme, man har at gøre med.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang