Gå til hovedindhold

Traumer og sclerose

Spørgsmål

I 2010 begyndte jeg at falde om, mine ben forsvandt simpelthen under mig, og jeg var igennem en helt masse undersøgelser, men man kunne ikke finde ud af hvad jeg fejlede, jeg begyndte over en længere periode at få det bedre og kunne vende tilbage til mit job. Så i september 2011 kom jeg til skade inde på min arbejdsplads område, hvor jeg styrtede på min scooter, jeg var bevidstløs og kan ikke huske uheldet, jeg kom til mig selv cirka 4 timer efter på trauma afdelingen. Det blev anmeldt som en arbejdsskade sag ved arbejdsskadestyrelsen. Mine skader var mit kraveben som jeg er blevet opereret i 2 gange, og jeg er blevet opereret for karpaltunnelsyndrom i begge hænder en gang, min arbejdsskade sag køre stadigvæk.

Her i maj fik jeg så diagnosen Progressiv dissemineret sklerose. Efter uheldet synes jeg at mine symptomer har taget til, jeg har i dag svært ved at gå længere strækninger, balance besvær, føle forstyrrelser, sovende fornemmelser i arme og ben, tåge syn, koncentrations besvær, prikkende og stikkende fornemmelse, søvn besvær trods en konstant træthed. Ville høre om sådan et uheld kunne være med til at udløse sådanne voldsomme symptomer?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang