Gå til hovedindhold

Tvivl om hvorvidt jeg har sclerose

Spørgsmål

i 2005 blev jeg akut indlagt med svære spasmer, som startede i venstre ben for derefter at involvere hele kroppen. jeg blev undersøgt efter alle kunstens regler. Dette resulterede i at en MR-scanning viste nogle sorte huller (læsioner), rygmarvsprøven viste lidt for mange hvide blodlegemer samt B12-mangel. Diagnosen blev til sidst, kronisk funktionel lidelse.

Jeg får nu Vebeden hver anden måned, som jo dækker bredt.

jeg opelver indimellem: Sløret syn som ikke forsvinder ved at gnide øjnene, prikkende/sovende fornemmelser forskellige steder i kroppen hele tiden, muskeltræthed, meget ubehagelig følsom hud ved berøring.

Derudover orker jeg simpelthen ingenting på grund af træthed, jeg glemmer, kan ikke holde fokus på en samtale (bliver fjern), min tale er ofte noget værre sludder rent ordmæssigt.

Nu er det så at jeg vil spørge, om alt det her og muligvis mere giver anledning til en eventuel undersøgelse for sclerose?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang