Gå til hovedindhold

Uanmodet udskiftning af låse

Spørgsmål

Jeg stod i den situation at jeg måtte have det offentlige til at hjælpe mig, da mit yngste barn (18 år) skulle på tur med skolen i 5 dage. De fik derfor nøglen til min bolig så de kunne komme ind.

Jeg blev spurgt om det var i orden at de satte en nøgleboks op, hvilket jeg sagde ja til da det jo er mig der bestemmer uden for boligen hvor jeg bor til leje. Pludselig oplevede jeg så at der stod en mand, sendt af kommunen fra brandvæsnet, og skiftede min lås.

Nu vil kommunen ikke fjerne chiplåsen igen (der er udleveret 2 chipnøgler, men eftersom jeg sidder i kørestol har jeg en dørpumpe. Hver eneste gang jeg har lukket døren chekker jeg om den er låst. Det er sjældent at den er det.) Derfor har jeg nu, i uger, ligget for åbne døre om natten samt om dag.

Jeg ønsker/har aldrig ønsket eller givet nogen lov til at ændre min lås. Jeg mener, at det der er foregået, er dybt ulovligt og vil meget gerne have din mening om, hvad du mener jeg skal gøre? Det kan da ikke være rigtig at man kan gå ind til folk og ændre deres dørlås, uden nogen form for accept fra beboeren.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang