Gå til hovedindhold

Udbetaling af erstatning to gange

Spørgsmål

Mit problem drejer sig om, jeg har meldt en mand, som udgav sig for at være en anden end han var, for at forulempe mig. Jeg vandt i by- og landsretten og manden skulle betale mig en tort på 20.000 kroner, for at forulempe mig og udgive sig for at være en anden end han var.

Nu er problemet så, at min advokat har klokket noget så volsomt i det: Han har sendt mig 2 checks for tort, hvorpå jeg selvfølgelig ringer til ham, for at gøre om det kan være rigtigt. Til dette svarer han, at når han har sendt dem til mig, så er det selvfølgelig mine og jeg bare skal bruge dem.

Efterfølgende sker der så det, at jeg får brev fra politiet, om at jeg har fået udbetalt for tort 2 gange, hvorfor jeg skal betale nogle af pengene tilbage (21.530,78 kroner), hvilket jeg jo selvfølgelig ikke umiddelbart har muligheder for.

Jeg kontaktede, naturligvis, min advokat med det samme, som sagde at fejlen er hans, men at jeg jo bare skulle betale det tilbage, jeg havde fået for meget.

jeg fik efterfølgende et møde med advokaten, sammen med min mand. Advokaten var meget ubehagelig, selvom han vidste jeg har været så meget igennem.

Jeg fik 67.750 kroner i godtgørelse for varigt mén, fra den 22-09-2007, hvilket betød at jeg løbende fik checks fra min advokat. Derfor kunne jeg ærgerlig talt, ikke finde ud af det med de checks - men det havde jeg jo også min advokat til at hjælpe mig med, troede jeg.

Avokaten siger nu at han ingen hjælp eller forsikringer har, som kan dække for hans fejl, hvorfor jeg skal gå hjem og betale (for hans fejl).

Mit spørgsmål til dig er: Ved du hvad jeg kan gøre? Er der eventuelt en hjælp nogen steder fra, til hvordan jeg får bragt orden i dette kaos?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang