Gå til hovedindhold

Udbetaling af 'Tab af erhvervsevne' i forhold til fleksjob

Spørgsmål

Jeg har et par spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe mig med: Det er sådan at jeg har fået tilkendt et fleksjob på 16 timer om uge, men da fleksjob kun giver tilskud ud fra mindsteløn, vil det i min situation sige at jeg mister 10.000 kr. om måneden, selv med min normale timeløn på de 16 timer.

Jeg har så regnet på det, og det er sådan, at jeg vil få 7000 kr. mere hvis jeg frasiger mit fleksjob, og får en ”normal” deltidsstilling, da jeg så vil få udløst min tabte arbejdsevne forsikring (da fleksjob tilskudet ikke mere skal indregnes).

Jeg har en forsikring ved tabt arbejdsevne der udløses ved ½ nedsat arbejdsevne. Nu er mit spørgsmål så: Kan forsikringsselskabet (Dancia), kræve at jeg skal tage tilbudet om et fleksjob?

Dette leder så lidt hen til mit andet spørgsmål: Har man ret til at beholde forsikringen ved jobskifte, arbejdsløshed m.m., da denne forsikring er oprettet igennem min arbejdsgiver?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang