Gå til hovedindhold

Uforklaret synsfeltpåvirkning

Spørgsmål
Jeg er en kvinde som i 2000 og 2004 har haft regnbuehinde betændelse (årehinde).
Som er blevet vel behandlet.

Nu har jeg de senste 5 uger haft nedsat syn, jeg troede selv det var en ny betændelse med sløret syn og murren.
Jeg har været til øjenlæge to gange, første gang sendte hun mig hjem og mente ikke mit øje fejlede noget.
Anden gang konstaterede hun let synsudfald, og hun mente at jeg måske kunne have en begyndende synsnerve betændelse, og henviste mig til øjenambulatoriet på sygehuset.
Her er der også konstateret synsudfald på højre øvre kvadrant af mit venstre øje. Det er kun det venstre øje hvor den øverste højre kvadrant er "blind". Kunne man forestille sig at det kan være betinget af stress?
Ikke fordi jeg føler mig specielt stresset, men jeg har meget om ørerne.
Jeg har været i MR-scanner, som er blank.

Jeg har prøvet med akkupunktur og føler at der måske er noget at hente ved det, kan ihvertfald mærke meget i musklerne, eller nerverne rundt ved øjnene og næsten inde i øjenhulen, jeg har smerter og spændingshovedpine efter behandlingerne.

Hvad mener du om det ?

De virker lidt i tvivl om hvad der kan ligge til grund for mine symptomer. Jeg skal komme til kontrol om 2 måneder igen, men føler det er lang tid.
Jeg har svært ved at læse og fokusere, og blir let svimmel og får kvalme når jeg skal skifte synsretning.  Jeg håber I kan rådgive mig, da jeg er meget i tvivl og rådvild.


Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang