Gå til hovedindhold

Ugifte samlevende, fast ejendom og børn

Spørgsmål

Jeg er en kvinde på 39 år, fik konstateret sclerose i 2007, købte hus sammen med min samlever i sommeren 2008. Vi har to børn sammen på 6 og 3 1/2 år nu. Min sygdom ligger heldigvis i den fredelige ende, men kigger frem i løbet af ugen med et sovende venstre ben, den trælse træthed og skal ikke have for meget kørende på en gang, så ryger koncentrationen og jeg får en kort lunte. Men klarer mig ellers fint.

Gennem årene har han været meget væk på arbejde, og jeg har holdt fleksjob (som jeg er glad for - 20 t/ugen) hus, børn etc. kørende. Det har slidt på forholdet, og nu har han sagt stop. Hvor står jeg så nu, når jeg flytter? Vi ejer hver halvdelen af hus og grund. Der er ingen friværdi, stor afbetaling gennem årene, så banken vil nok ikke, at han betaler mig ud. Skal jeg gå mod at han overtager, uden jeg får en krone med - står for noget gæld og kan starte på bar bund? Og hvis huset sælges med tab for os begge? Hvordan med børnene - jeg har passet dem 90% af tiden, spiller det nogen rolle for hvor de skal bo m.m. Hvilken hjælp skal jeg være obs på at kunne få fra kommunen som enlig mor med kronisk sygdom?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang