Gå til hovedindhold

Urigtige risikooplysninger og hvad så

Spørgsmål

Jeg er en kvinde som fik stillet diagnosen sclerose for få dage siden. For ca. 2 år siden skiftede jeg job, og i den forbindelse skiftede jeg pensionskasse. I 2012 skiftede vi i firmaet igen pensionskasse.

Jeg har haft en synsnervebetændelse og blev scannet i 2011, hvorefter de tilbyd mig at starte i Copaxone behandling, som jeg starter på i januar 2012. Jeg har ikke haft nogle symptomer og mærker intet på min krop, og har derfor følt mig sund og rask. Jeg skriver under på, at jeg er sund og rask, da jeg ikke ved bedre, og tænker jeg fejler ikke noget, og snart er jeg ude af behandlingen.

Nu er jeg i tvivl, om jeg har gjort noget forkert. Da jeg ikke på nogen måde ønsker at snyde. Men er pludselig bange for, at jeg kan komme i klemme i systemet. Jeg har tegnet en forsikring i pensionsselskabet, der dækker 80 % hvis jeg bliver uarbejdsdygtig, og er i tvivl om de vil godtage det? Jeg har ikke set synsnervebetændelse som en diagnose. I mine papirer skal jeg skrive diagnose, og efterfølgende skrive om jeg har haft en diagnose der relaterer til sclerosen. Hvad skal jeg skrive der? Jeg føler mig på bar bund og er virkelig ked af, at det er blevet en diagnose. Og ønsker bare at gøre det rigtige.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang