Gå til hovedindhold

Vacciner og MS

Spørgsmål

Jeg er selv skleroseramt på 20. år. Jeg har siddet og læst flere artikler om vacciner, fordi min mand og jeg for et halvt år siden blev bedsteforældre. Min søn og svigerdatter har fornuftigt nok besluttet at lille Xander ikke skal have alle disse giftige vacciner, jeg har derfor med stor interesse læst flere skræmmende artikler. De vacciner som læger og andre såkaldt kloge sundhedsorganisationer så varmt anbefaler, eller nærmer truer os til at vi giver vores børn, og som vi også selv har fået fra barns ben, også de fantastiske influenzavacciner og hepatitis A og B vacciner.

Alle disse såkaldt livsvigtige vacciner eller som jeg læser det livstruende vacciner er alle proppet med kviksølv og aluminium - såkaldte tungmetaller, jeg må sige, at det er yderst skræmmende læsning, og jeg er overbevist om at alle disse vacciner er årsag til at så mange af os udvikler sklerose, det er jo nervegift der sprøjtes ind i kroppen på os. Jeg sidder med en klar og skræmmende overbevisning om, at det er årsagen til at sklerose ikke kan helbredes, fordi at når først det skidt er sprøjtet ind i kroppen, kan det ikke fjernes igen. Jeg er sikker på, at årsagen til at min egen sklerose er forværret de sidste to år, er at jeg for 4 år siden fik en hepatitis A vaccine, da vi skulle rejse til Egypten. Hvad tænker du om dette ?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang