Gå til hovedindhold

At være forælder til en nydiagnosticeret

Spørgsmål

Jeg har en søn på 23 år, der for ca. 1 måned siden fik konstateret sclerose. Min kone, som er 63 år, fik samtidig diagnosen parkinson.

Vores søn er under uddannelse og bor i den forbindelse ikke længere hjemme hos hans mor og jeg. Lige for tiden er han dog hjemme hos os for en tid, for at skrive opgave. Behandlingsmæssigt er hans situation den, at han nu går og venter på at blive indkaldt til behandling - har indtil nu fået binyrebarkhormon, men er stoppet. Han har prøvet at ringe til hospitalet for at få sat gang i behandlingen, men har fået at vide, at det først kan ske til januar.

Han er meget svær at snakke med. Han er meget indelukket og tror han kan klare det hele selv. For mig at se, laver han ikke andet end at sidde på sit værelse og surfe på nettet.

Min kone er meget belastet af, at han ikke vil snakke, at han ikke synes at komme videre med sin opgave og heller ikke forsøger få fat på en lægeerklæring til brug for at få opgaven udskudt til januar.

Har du et godt råd, til hvordan vi kommer videre?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang