Gå til hovedindhold

Vejrtrækning og oppustede tarme

Spørgsmål

Jeg fik stillet diagnosen sclerose for godt et halvt år siden (har formentlig haft sygdommen i 23 - 25 år). Jeg har det sidste års tid døjet meget med oppustet mave, hvilket samtidig medfører at jeg får svært ved at trække vejret. Dette problem opstår dagligt, især efter indtagelse af mad(dog ikke morgenmad). Jeg er blevet undersøgt for alle tænkelige forhold: mave, lunger, hjerte og overfølsomhed. Neurologen mener ikke at disse symptoner har noget med sclerosen at gøre. De øvrige læger, der har undersøgt mig, siger at der ikke er noget galt, og at det kan være psykisk.


Jeg har talt med psykologen, der afviser at jeg har behov for psykologhjælp. Hun er derimod af den opfattelse at mine problemer må have noget med sclerosen at gøre, og at jeg måske bør søge noget alternativ behandling, samt eventuelt noget med afspænging eller lignende. Mit spørgsmål er derfor, om du kan anbefale mig nogle former for behandling, der er relateret til afspænding eller lignende. Jeg har også hørt om noget der kaldes organmassage - ved ikke om dette kunne være en mulighed for mig?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang