Gå til hovedindhold

Vil det være dumt af mig at få børn

Spørgsmål

Jeg er en mand på 28 år, der, her i efteråret, har fået stillet diagnosen Dissemineret Sklerose. Det er kun 2 år efter første attak og jeg er ikke så hårdt ramt af sygdommen, som jeg ved at mange andre er.

Jeg er nået til den del af mit liv, hvor jeg er sikker på, at jeg har fundet den rigtige pige i mit liv. Vi ønsker begge at få børn.

Jeg kan dog ikke lade være med at være lidt bange for fremtiden, da jeg godt ved hvor meget stress og bekymring der kommer ud af at få børn. Jeg er netop flyttet og har fundet mig et job, som er knapt så kompliceret og krævende som mit tidligere job. Dette netop med henblik på at få mindre stress i mit liv, for selv at gøre noget ved udviklingen.

Jeg vil meget gerne kunne forøge familien, men min bekymring ligger i, at jeg er en person, som har det rigtig skidt med at mine nærmeste er triste og har ondt.

Mit spørgsmål går på, om det ville være dumt af mig, at få børn på nuværende tidspunkt, og om der skulle være nogen risiko ved det, i forbindelse med min sygdom? Her tænker jeg mere overfor mig selv, i form af stress og lignende?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang