Gå til hovedindhold

Vurdering af arbejdsevne

Spørgsmål

Jeg er en kvinde på 44 år, der lige har fået sclerose diagnosen. Jeg har et spørgsmål vedrørende min fremtidige arbejdssituation. I februar 2018 gik jeg fra 24 timer om ugen ned på 10 timer om ugen, for at få hverdagen til at hænge sammen med en selvstændig mand og 4 børn. I maj 2018 fik jeg mit første attak, men først for nylig har jeg fået diagnosen.

Jeg ønsker at gå op i tid om nogle år, når børnene alle er blevet store eller før, hvis økonomien ikke længere tillader, at jeg er på så få timer, men jeg er i tvivl om, det er en god ide at vente så længe. Hvis jeg nu får et nyt attak eller forværring om nogle få år, som gør at jeg ikke kan holde til flere timer, hvordan er jeg så stillet? Vil kommunen så se på, hvor meget jeg har arbejdet før, eller vil de tage udgangspunkt i, at man skal kunne arbejde fuld tid, hvis man ønsker det? Jeg er i bund og grund bange for, at jeg ikke vil kunne komme til at få den indtægt, jeg ønsker, og altid vil være afhængig af min mands indkomst.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang